Holbæk STREET GAMES 2011

Torsdag den 20.oktober bliver Markedspladsen omdannet til et Street-område, hvor der kan dyrkes mange forskellige Street-aktiviteter.

Arrangementet er et tilbud til Ungdomsklubberne`s medlemmer og andre unge i Holbæk, som har interesse i Street-sport, eller har lyst til at prøve forskellige former for sportsgrene, der dyrkes ”STREET-like”, som et særligt tilbud i efterårsferien.

Der afvikles Street-Football stævne blandt Ungdomsklubbernes 13-17 årge og vinderne kåres som kommunens bedste ”Street-Football Ungdomsklub 2011”. Fazil Keskin fra Nordvest FC, vil overrække præmier efter sidste kamp.

Der vil undervejs blive arrangeret en straffesparkskonkurrence, med præmier til vinderne og her vil den tidligere fodboldlandsholds målmand Mogens Krog, stå på mål.

Udover street-fodbold turneringen vil der bl.a. også være basket, håndbold, petanque og klatrevæg være

På dagen vil der være mulighed for at købe mad, som er fremstillet af beboere fra Ladegårdsparkens Cafe. Herudover vil der også kunne købes, frugt, vand, og meget andet.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem DGI-Vestsjælland, Projekt 4300 Agervang, Ungdomsklubben Raketten i Ladegårdsparken og Områdesekretariatet for de Boligsociale Helhedsplaner i Holbæk,

Arrangementet finder sted mellem klokken 10.00 og 17.00.

Denne artikel er publiceret den 16. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply