30. maj 2024
hands inserting needles on the person s back

Arkivfoto: Alma Thai / Pexels.com.

Sidste år stiftede Line Olsen og Kit Gartney Holbæk Helseforening med en vision om at skabe et rum for alternative behandlingsformer, fremme sundhed og velvære i lokalsamfundet og skabe et businessfællesskab for mindre virksomheder.

Foreningens første store arrangement var Holbæk Helsemesse 2023, som blev en stor succes. Elværket var fyldt med udstillere inden for alternative behandlingsmetoder såsom akupunktur, kranio sakralterapi, nlp, zoneterapi, bindevævsmassage, kostvejledning og meget mere. Besøgende havde mulighed for at få prøve behandlinger og produkter, der kunne hjælpe dem med at opnå en bedre balance i deres liv. Og de deltagende udstillere skabte et nyt virksomhedsfællesskab.

Det er Holbæk Helseforening formål at skabe oplysende arrangementer, workshops, netværkscafeer og andre aktiviteter for mennesker med holistisk tilgang til krop, sind og sjæl. Disse arrangementer giver deltagerne mulighed for at lære om nye behandlingsmetoder og andre tilgange til sundhed.
Gennem en åben og inkluderende tilgang ønsker foreningen at nedbryde barrierer og skabe mere åbenhed omkring alternative behandlingsformer og holistisk sundhed.

Holbæk Helseforening stræber efter at skabe et positivt og støttende fællesskab, som man kan blive medlem af. Som medlem af foreningen får man en række spændende fordele bl.a. rabat på inspirerende foredrag, deltagelse i café- og netværksmøder, og mulighed for at arrangere foredrag, workshops og kurser sammen med os og meget mere.

I fremtiden planlægger Holbæk Helseforening at fortsætte med at arrangere messer, workshops, kurser og andre aktiviteter, der kan inspirere og støtte folk i en mere sund og harmonisk livsstil. 

Holbæk Helseforening tilbyder informative foredrag om emner som kronisk sygdom, demens og ernæring. Derudover kan man opleve inspirerende talere fra den alternative verden, herunder navne som Lars Muhl, Henrik Mathiasen og Anja Steensig. Der afholdes også netværkscafe og workshops.

Hvis man er interesseret i mere information om foreningen, kan man besøge dens hjemmeside på www.holbaekhelse.dk

Leave a Reply