19. april 2024

Foto: Elverfolket (Handout)

Torsdag var der totalt udsolgt til premieren på Elverfolkets ungdomsforestilling Psykedelisk Tomgang.

Psykedelisk Tomgang er en forestilling om de unges liv med alt, hvad der følger med.

De to unge, Maj og Erling kommer fra to forskellige samfundslag. De forelsker sig, og det giver problemer når den selvsikre pige Maj fra det pæne hjem, som tidligere har været sendt til Sverige på stofafvænning, kommer i klasse med den forsigtige lidt nørdet og meget usikre Erling, han kommer fra et typisk dansk arbejderhjem.

Nick og Ronnie står begge for salget af stoffer i byen, de to kommer naturligvis i slåskamp omkring hvem der har ret til at være i byen. Samtidig vil Erlings lillesøster Ester gerne vil være med i den populære pigegruppe, som er startet med at vape og drikke. For at komme ind i gruppen, bliver hun udfordret til at gøre ting som hun normalt ikke ville, blot for at vise at hun er værd at have med i kliken.

I forestillingen er også de to imaginære figurer Zita og Zam. Zam med retfærdighedens rene tanker, som er bange og uforstående overfor de udfordringer de unge kommer ud i, derfor kommer hun hele tiden i konflikt med Zita som synes at friste og opfordre til alt det forkerte og umoralske.

Info:

Psykedelisk Tomgang
Elverfolket
Dato: 16. februar 2024, kl. 19.30
17. februar 2024, kl. 15.30
23. februar 2024, kl. 19.30
24. februar 2024, kl. 15.30
Sted: Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk, 4300
Billetter: billetter.elverfolket.dk.

Leave a Reply