28. maj 2024

Om Holbaekonline.dk

Lokale nyheder, debat og information
Holbaekonline.dk er et lokalt nyhedsmedie – en internetbaseret lokalavis for Holbæk og omegn. Mens traditionelle papirbaserede ugeaviser har deadline en gang om ugen – så har Holbaekonline.dk løbende deadline.

Holbaekonline.dk ønsker ikke blot at afspejle udviklingen i lokalsamfundet, men også være med til at sætte dagsordenen gennem en aktiv journalistik, kommentarer og debatindlæg.

Holbaekonline.dk vil gerne skrive om de ting, som rør sig i lokalområdet. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du kender til en god historie, har oplysninger om loppemarkeder, teaterforestillinger etc, eller andet som du selv syntes kunne være interessant at læse om i Holbaekonline.dk.

Holbaekonline.dk modtager også gerne fotos af lokale begivenheder. Vi kan desværre ikke udbetale honorar for brug af billeder, men vi sørger for, at du bliver krediteret på behørig vis.

Redaktionen modtager gerne indlæg om arrangementer, aktiviteter, navnestof (runde fødselsdage, jubilæer, bryllupper, udnævnelser, dødsfald m.v.) samt læserbreve.

Vi kan ikke garantere optagelse af alt indsendt materiale og redaktionen forbeholder sig ret til at behandle pressemeddelelser journalistisk (gælder ikke læserbreve).

Holbaekonline.dk påtager sig intet ansvar for materiale indsendt uopfordret.

Holbaekonline.dk er tilmeldt Pressenævnet.

Tips, fotos og artikler kan sendes til info@holbaekonline.dk.

Ansvarshavende redaktør: Rolf Larsen

Postadresse:

Holbaekonline.dk
v/Rolf Larsen
Ladegårdsparken øst 15 4 th.
4300 Holbæk

e-mail: info@holbaekonline.dk

Telefon: 31 14 31 59

Presseetik
Holbaekonline.dk er tilmeldt Pressenævnet og følger de Presseetiske regler, som er besluttet af Danske Medier og Dansk Journalistforbund i foråret 2013.

Anmodning om genmæle eller klager over de mediets indhold eller handlemåde kan rettes direkte til:

redaktør
Rolf Larsen
Ladegårdsparken Øst 15 4.th.
4300 Holbæk
rl@holbaekonline.dk
Telefon: 31 14 31 59

eller til

Pressenævnet
Landgreven 4, 4.
1301 København K
sekr@pressenævnet.dk
Tlf.: 3315 5564

Du kan læse om hvordan du klager til Pressenævnet, tidsfrister m.m. på www.pressenaevnet.dk