16. juli 2024

Bliv lokalreporter

Har du en journalist i maven? – eller en fotograf i fingeren? – så er du måske en af dem, som Holbaekonline.dk søger.

Holbaekonline.dk er en internetbaseret lokalavis, som dækker hele Holbæk Kommune. Men vi vil gerne blive endnu bedre til at dække alt det, som sker i området.

Derfor har vi brug for frivillige, der har lyst til at bruge lidt af deres fritid på at lave lokalt forankrede historier.

Du behøver ikke at mestre skriftligt dansk perfekt. Alle artikler bliver løbet igennem af redaktionen og evt. rettet til, hvis det er nødvendigt.

Vi har også brug for folk, som har lyst til at tage billeder eller lave små web-tv indslag til Holbaekonline.dk (se mere nedenfor).

“Jobbet” er frivilligt og ulønnet, da vi hverken har et bladhus, statsligetilskudskroner eller et reklamebureau i ryggen. Det der driver os, er interessen for lokaljournalistik.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med “jobbet” som journalist eller fotograf, så send en e-mail til: info@holbaekonline.dk. Vedlæg gerne et par eksempler på artikler / fotos.

Bliv sportsmedarbejder

Holbaekonline.dk har brug for en eller flere sportsmedarbejdere, der syntes lokalsport er spændende og har lyst til at formidle resultater, historier og kommentarer til fansene.

Det vil være ideelt, hvis du i forvejen har et bredt netværk i idrætsmiljøet i Holbæk og omegn. Men aller vigtigst er det, at du har en brændende passion for sport.

Du behøver ikke at mestre skriftligt dansk perfekt. Alle artikler bliver løbet igennem af redaktionen og evt. rettet til, hvis det er nødvendigt.

“Jobbet” er ulønnet og sker på frivilligt basis.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med “jobbet” som sportsmedarbejder, så send en e-mail til: info@holbaekonline.dk. Vedlæg gerne et par eksempler på artikler / fotos.

Bliv fotograf

Holbaekonline.dk vil gerne opprioritere billeddækningen af de lokale nyhedshistorier. Derfor har vi brug for fotografer, som har tid og lyst til at tage billeder af lokale begivenheder, byfester, sportskampe m.m.

Kan du også producere små videofilm til vores Web-TV, så er det helt fint.

“Jobbet” som fotograf er frivlligt og ulønnet. Men vi sørger selvfølgelig for, at du bliver krediteret som fotograf.

Har du fået lyst til at prøve kræfter med “jobbet” som fotograf, så send en e-mail til: info@holbaekonline.dk. Vedlæg gerne et par eksempler på fotos.