Sommeren Summer på Fælleden

Den 27. august inviterer Holbæk Kommune alle borgere til den gratis sommerfestival Sommeren Summer. Festivalen foregår på Holbæk Fælled og byder på masser af aktiviteter for børn og voksne som f.eks. koncerter, teater og sjove idrætsformer.

Så er der mulighed for at få en på ”opleveren”, når Fælleden lægger græs til Sommeren Summer lørdag den 27. august. I samarbejde med DGI er Holbæk Kommune initiativtager til denne endagsfestival, der byder på masser af underholdning, oplevelser og sjov viden.

Hør jazz for børn og barnlige sjæle
Underholdningen på Sommeren summer starter med Jeppe og Jazzhyænerne, som er kendt fra børneprogrammer på både DR og TV2. Orkestret vil med musikalske lege og historier føre gæsterne gennem jazzmusikken.

Se det nyeste teater
Det er i høj grad kommunens forenings- og kulturliv, der står bag indholdet af Sommeren Summer. Og på festivalen kan gæsterne få en smagsprøve på de forskellige foreninger og kulturtilbud.

Blandt andet kan man opleve en koncert med Holbæk Musik Skole. Man kan også se et uddrag af Holbæk Teaters nye forestilling: Svinedrengen. Eller også kan man kigge med, når udøvere fra Holbæk Taekwondo Klub giver opvisning i deres kampsportsfærdigheder.

Kys en frø
Mens der på scenen og arenaen løbende er underholdning og sportsaktiviteter, vil publikum kunne besøge festivalens boder og informationsstande. Her vil der eksempelvis være en unik mulighed for at kysse den spidssnudet frø eller holde en stor vandsalamander. Eller på afstand blive klogere på de to dyr og resten af Fælledens dyre- og planteliv.

Der er også mulighed for at prøve sin indre cirkusartist af, når instruktører fra Cirkus Kæphøj med kyndig vejledning lærer forskellige cirkuskunstner fra sig. Ligesom der er mange boder, der giver god information om sundhed og sygdomme som kræft og psoriasis.

Skyd med bue og pil
Til dem, der har lyst til at røre sig, er der mange idrætsaktiviteter at vælge imellem. De små kan blandt andet prøve kræfter med et børneløb og få deres ansigt malet, mens voksne eksempelvis kan teste deres krocket-, petanque- eller bueskydningsevner. Hele Fælledens idrætsanlæg bliver taget i brug og det glæder formanden for Udvalget for Kultur og Fritid Emrah Tuncer.

– Jeg er rigtig glad for, at vi i Holbæk Kommune kan bruge Fælleden som ramme for en festival som Sommeren Summer. I forbindelse med landsstævnet brugte vi mange penge på at gøre Fælleden til et attraktivt aktivitetsområde. Jeg håber derfor, at rigtig mange borgere benytter sig af lejligheden til opleve, at Fælleden også kan bruges til en endagsfestival som denne.

Mens foreninger og kulturliv underholder publikum, sørger unge fra Vang-kvarteret for, at pladsen fungerer og vil også være behjælpelige for publikum.

Se hele programmet her

Denne artikel er publiceret den 24. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply