1. maj 2024

Søndag er Fan Dag i Holbæk Håndboldklub, med masser af kampe i Stadion Hallen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der blev brændt en del chancer i kampen. Her er det Roskilde der brænder. Foto: Rolf Larsen.

Det var en spændende kamp, da Holbæk HKs 3. division damer tog imod Roskilde i Stadionhallen i Holbæk.

Den første halvleg var meget tæt og de to hold skiftedes til at score og føre. Ingen af holdende formåede dog at lægge afstand til det andet – på trods af mange gode chancer i begge ender.

Kort før pausen scorede Holbæk til 13-12 og da Roskilde i sidste sekund brændte et straffekast, kunne hjemmeholdet gå til pause med en 13-12 føring.

Holbæk kom bedst fra start i 2. halvleg og lavede hurtigt en tre måls føring. Der skulle gå 12 minutter før nåede op til Holbæk igen med en 19-19 udligning.

Holbækkerne gjorde hvad de kunne for at holde Roskilde væk. Foto: Rolf Larsen.

Men så begyndte det at gå skævt for Holbækkerne. De begyndte at virke desperate. Først kom en udvisning og et straffekast, som Roskilde fik placeret sikkert mellem stolperne og få minutter efter dømmes der igen straffe og Holbæk måtte igen lade en spiller sidde på bænken, mens Roskilde bragte sig foran 21-22.

Holbæks cheftræner Kevin Arildtoft Moer var bestemt ikke tilfreds med situationen og kritiserede dommerne i en grad, der gav ham en henstilling. Men det var ikke nok, for med syv minutter tilbage af kampen fik han et gult kort for sine tilråb.

Holbæk forsøgte flere gange at score på Roskildes mål, men afslutningerne kiksede mere end det var Roskildes målvogter, der afværgede.

Roskilde sad generelt på de sidste 15 minutter af kampen og løb med en 24-27 sejr.