30. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

I løbet af kampens allersidste minutter, lykkedes det Tuse at hive sejren hjem, da klubbens Sjællandsseriehold søndag var på besøg hos Nykøbing FC.

Falstringene fik første mål, da Rasmus Berne efter 15 minutter sendte bolden i Tuse-målet.

Små ti minutter inde i 2. halvleg udbyggede hjemmeholdet føringen til 2-0.

Med fem minutter tilbage af kampen slog Tuse til, da Peter Hansen reducerede til 2-1. Minuttet efter udlignede Mikkel Frederick Larsen til 2-2 og helt mod slutningen sikrede Mads Nymann sejren, da han scorede til 2-3.

Med dagens sejr ligger Tuse nr. 2 i puljen med 33 point – to point efter Nykøbing FC på førstepladsen med 35 point.

Næste kamp for Tuse i Sjællandsserien er på lørdag, d. 13. april. Den spilles hjemme mod Vordingborg IF. Kampstart er kl. 15.00.

Endnu en sen sejr

Tuse IF’s 2. serie hold spillede lørdag mod Jyderup BK.

Kampen blev spillet i Tuse, og ligesom med Sjællandsserieholdets kamp, så sikrede Tuse sig også sejren i denne kamp i aller sidste øjeblik. Det skete da Benjamin Pajesø scorede til slutresultatet 1-0.