Hvem bliver Orømester i at gætte melodier?

Duoen To Mand Frem underholder styrer løjerne, når årets Orømester i melodi-gæt skal findes. PR Foto.


Hvem bilver ORØMESTER i at gætte melodier? – Det er spørgmålet der rejser sig ved starten af 2012.

Orø Kro og Musikgruppen “To mand frem” tager fat på en musikspøg, som indrager store dele af Orø. Seks foreninger har meldt sig som deltagere og de indledende runder starter d. 27. januar hvor Kunst på Orø har udfodret Cykelklubben på Orø.

Kunst på Orø er som de fleste ved en samling af kunstnere mens Cykelklubben nok ikke er ligeså kendt. Cykelklubben består p.t. af 19 medlemmer på Orø, og den blev startet i 2007. De af klubbens medlemmer der kan, mødes hver onsdag ved “flagstangen” og kører så 10-20 km. Om sommeren tager man også på to-dagsture. I 2010 var man f.eks. Isefjorden rundt, en tur på 110 km.

Efter cykelklubben og Kunst på Orø følger så Pensionistforeningen der møder MC klubben og til sidst grundejerforeningerne Syvvejen og Færgebakkerne. Hver forening stiller med 3 medlemmer og et stort heppekor. De dyster så mod hinanden og skulle gerne gætte melodierne, evt. ved hjælp af de fremmødte tilhængere. Også publikum får mulighed for at gætte med og vinde præmier.

Årets Orømester kåres ved finalen d. 2. marts. Senere kan man jo så udfordrer klubber på fastlandet, hvis nogen tør.

Arrangementet finder sted på Orø Kro og To Mand Frem styrer løjerne – med Finn Sørensen ved klaveret og Hans Knudsen som quismaster.

Denne artikel er publiceret den 11. januar 2012 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply