Efterårsferie på Sidesporet med masser af sjov

Der er opera, underholdning og kræmmermarked for børnene på Sidesporet i efterårsferien.

Mandag bydes der på operaen “Trold kan tæmmes” – en lille opera for de 3-8-årige, der handler om trolde og prinsesser – om grin og gys. -Men også om venskab og forkælelse, og om at tage ansvar.

Et eventyr for øjne og ører, med scenografi og kostumer af Vladimir og Larisa Volyntsev – et overflødighedshorn af scenetrylleri og klassisk operamusik.

Tirsdag er der Hatteteater, hvor publikum er med til at bestemme, hvad der skal ske. På scenen er en masse hatte og den voksne historiefortæller inviterer en håndfuld børn til at vælge en hat, og derefter improviseres en historie frem som børnene spiller rollerne i.

Hverken historiefortælleren, publikum eller børnene ved på forhånd, hvilken historie, der skal spilles, men et er sikkert: det er sjovt, overraskende og fantasifuldt.

Onsdag er det muligt at købe – eller sælge – når der er børnekræmmermarked.

Torsdag er det tryllekunstneren Nicklas Berg, som står for underholdningen og han plejer altid at levere et overraskende og fortryllende show.

Fredag går Muddi fra Muddi og Salamidrengene på scenen med hjælp fra de børn der tør. Det bliver et energifyldt show med sang, musik, sjov og ballade.

Se mere om priser og tidspunkter her

Denne artikel er publiceret den 16. oktober 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply