Orø Kro vender strømmen

Her er en veltilrettelagt tur til Orø med middag og livemusik, så Holbækkerne også kan få lov til at komme “ud”.

På Orø kro prøver man nu at vende strømmen, når man læser dette tænker mange sikkert på den gamle Bamse sang “sammen vender vi strømmen”, men det der tænkes på er, at i mange år har beboerne fra Orø taget til Holbæk når de skulle til noget kultur. Men med kroens næste visearrangement tager kroen nu hensyn til at alle fra Holbæk, uanset om de er gående, kommer på cykel eller i bil, kan deltage.

Visearrengementet i Duetternes verden d 2-9 starter kl. 18.00, hvis man vil spise. Så borgerne fra Holbæk kan tage Holbæk færgen kl. 16.55 med ankomst til Orø ca 17.30 og i ro og mag kan man så bevæget sig op til kroen. Underholdningen starter kl 19.30 vor Mig og Moffe underholder med viseprogrammet I Duetternes Verden. Det varer 2X45 minutter med en pause indimellem og afslutning kl. ca. 21.30 og så kan man igen i ro og mag bevæge sig ned til færgen der sejler fra Orø 21.50.

Denne aften har kroen et tilbud på Danmarks nationalret stegt flæsk ad libitum og for den der ikke kan lide stegt flæde er der alá carte kort. Hvis man vil nøjes med underholdningen, så skal man være på plads inden kl 19.30.

Denne artikel er publiceret den 26. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply