Mike Mortensen: Det er bittert

Mike Mortensen er rystet efter lørdagens kamp i nordjylland. Foto: Nordvest FC


Nordvest FCs Mike Mortensen var en meget skuffet mand efter lørdagens kamp mod Blokhus FC.

– Jeg er decideret rystet. Vi spiller dem ned i dag, og de er stort set ikke i nærheden af vores felt. Vi har tre-fire chancer, men får desværre ikke puttet den ind. Det virker lidt som en forbandelse, der hviler over klubben, siger Mike Mortensen til bold.dk og tilføjer:

– Det er meget bittert at vinde rækken og alligevel ikke rykke op. Jeg synes helt ærligt, vi er bedre end Blokhus, men tillykke til dem, de har også gjort det flot, siger Mike Mortensen til Bold.dk og håber, at holdet kan rejse sig, og igen komme i play off til næste år.

Denne artikel er publiceret den 19. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply