Blåt flag – og hva’ så?

To nye skraldespande bliver angiveligt ikke tømt. Foto: Jesper von Staffeldt.


Stranden ved Orø Camping har igen i år fået det blå flag, som tegn på at vandet er tip top. Men gælder det området bag stranden, så er Henrik “Camping” Jensen, knapt så tilfreds.

I et år har skraldet flydt omkring de skraldespande, som var sat op på strandområdet. Og de blev, ifølge campingpladsejeren, aldrig tømt. Det har han så gjort ud af egen lomme, til trods for det i teorien ikke er hans problem, da skraldespandende står på kommunens område. Så Orø har også haft sit Strandparkproblem.

Nu har kommunen sat to nye store, flotte skraldespande op: en til glas og en til det øvrige. Hermed skulle man tro problemet var løst. Men det er det ikke. For skraldespandende bliver angiveligt ikke tømt, fordi publikum ikke kan finde ud af, at i den beholder, der er mærket “glas” må man kun smide glasting i.

Græset bliver ikke slået
Som man kan se på billedet ligner området omkring skraldespanden og hen mod stranden en vildmark.
Området er kommunens, men Henrik Jensen har ikke set det er blevet slået i år. Det kræver en special-græsslåmaskine, da området er temmelig bulet. Men som Henrik tilføjer med et glimt i øjet; “Så højt som græsset er nu, kan området bruges til naturist-badestrand uden at genere omgivelserne”.

Denne artikel er publiceret den 19. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply