30. april 2024

Holbæk tabte sidste kamp i 3. divisions grundspil.

Det havde egentlig ikke nogen betydning for Holbæk hvordan lørdagens kamp mod bundholdet Vanløse IF forløb, sådan resultat mæssigt. Holbæk sikrede sig nemlig allerede i mandags en plads i spillet om oprykning til 2. division, da holdet med et enkelt mål slog Holstebro.

Den 1. halvleg i lørdagens kamp mod Vanløse forløb uden scoringer, selvom Holbæk havde gode chancer. Først i 66. minut kom der mål på tavlen, da Holbæk bragte sig foran 1-0.

Blot fire minutter efter reducerede gæsterne til 1-1 på et mål af Simon Pedersen.

Kampens sidste scoring kom i 78. minut, da Vanløse bragt sig foran 1-2, denne gang var det Magnus Højland, som sørgede for målet.

Som tidligere skrevet, så er Holbæk nu videre til oprykningsspillet, og det betyder også, at Holbæk som minimum spiller i 3. division i næste sæson, hvis det ikke skulle lykkedes at rykke op.