Politiet prøvekører Tour-ruten gennem Holbæk

I dag, tirsdag, kan man opleve lidt af et syn, når omkring 25 politimotorcykler samt tre uniformerede biler gennemkører ruten for 2. etape af Tour de France.

Gennemkørslen starter klokken 13.30 i det centrale Roskilde, videre gennem Lejre, Holbæk, Odsherred, Kalundborg og Korsør, over Storebæltsbroerne for at slutte i Nyborg sidst på eftermiddagen.

-Det er rigtig vigtigt, at de betjente, der skal eskorte den store reklamekaravane, cykelrytterne og hele det store følge af ledsagerbiler, kender både ruten og deres opgave på dagen rigtig godt. Ruten er jo ikke bare en lige, flad strækning, men indeholder mange sving, stigninger og andre trafikale udfordringer, som vi skal have godt styr på, inden løbsdagen. Det får vi bedst ved, at vi sammen gennemkører de to etaper, siger politikommissær Axel Sørensen, der har ansvaret for eskorten.

2. etape af Tour de France, som sender rytterne gennem vores kommune, køres lørdag d. 2. juli.

Ruten i vores kommune, som er den politiet skal gennemkører går via Munkholmbroen – Munkoholmvej – Tjebberupvej – Dragerupvej – Strandmøllevej – Roedsvej – Tværvej – Østre Havnevej – Labæk – Ahlgade – Kalundborgvej – Nykøbingvej og ind i Odsherred Kommune til Grevinge Kanalvej og Gislingevej/Rute 7 og videre.

Leave a Reply