Varebil og personbil i uheld

Lørdag eftermiddag kort efter klokken 16 stødte to biler sammen i krydset HValsøvej – Stestrupvej ved Kirke Eskilstrup.

En ambulance bragte den ene af bilisterne – en 40-årig mand til konstrol på skadestuen, mens den anden bilist – en 28-årig kvinde fra Kalundborg – blev undersøgt af ambulancepersonalet, men ifølge politiet var sluppet med diverse knubs.

Uheldet skete, efter at den 40-årige mand i en varebil var kørt ad Stestrupvej mod sydøst frem til krydset ved Hvalsøvej, hvor han fortsatte frem over vigelinjen med lav hastighed. På Stestrupvej stødte han sammen med en personbil, som den 28-årige kvinde førte ad Hvalsøvej i nordøstlig retning.

Brandvæsnet blev tilkaldt for at fjerne vragdele og tage sig af oliespild fra køretøjerne på uheldsstedet.

Leave a Reply