29. november 2023

Kaiser Sport & Ortopædis partnergruppe. PRfoto.

Holbækvirksomheden Kaiser Sport- og Kaiser Sport & Ortopædi er blandt de 200 virksomheder i Region Sjælland og 1.000 på landsplan, som har fået titlen "Succesvirksomhed 2021".

Kaiser Sport & Ortopædis partnergruppe. PRfoto.

Holbækvirksomheden Kaiser Sport- og Kaiser Sport & Ortopædi er blandt de 200 virksomheder i Region Sjælland og 1.000 på landsplan, som har fået titlen “Succesvirksomhed 2021”.

Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO står bag prisen, som for tredje år i træk gives til små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater

Alene i Region Sjælland sker uddelingen på baggrund af 24.000 regnskaber. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er Holbæk-virksomheden Kaiser Sport & Ortopædi, der er specialister i sports-retail og sundhedsfaglig behandling. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed:

– Det er en helt fantastisk følelse at vinde prisen to år i træk. På trods af en hård periode med lockdown har vi været tro mod vores vækststrategi og vores mål om at åbne 10 KSOhuse inden 2030, lyder det fra Jan Steinicke, der er direktør i Kaiser Sport & Ortopædi.

– Når det er sagt, tror jeg, at vores fokus på vores besøgende er grunden til, at vi igen i år kan kalde os en succesvirksomhed. Vi møder alle, der træder ind i vores fysiske butiksmiljøer med 45 minutters 1:1 rådgivning, og på vores klinikker slipper vi ikke patienten før, der er en udredning klar, og de føler sig trygge i behandlingsforløbet. Vi tror nemlig på, at det skal være en luksus at møde et menneske, og her er tid, rum og nærvær en forudsætning for os, fortsætter han.

Kaiser Sport & Ortopædi, der beskæftiger 70 medarbejdere på sine lokationer i Holbæk, Brønshøj, Kongens Lyngby, Slagelse, Horsens og Viborg, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på forskellige parametre som vækst i resultat før skat de seneste fem år, soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår, vækst i soliditeten målt over de seneste fem år og evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.