29. marts 2024

Det blev til en velfortjent sejr for Holbæk B&I, da klubbens Danmarksserie-mandskab lørdag var på besøg hos GVI.

GVI lagde ud med et forsøg på hurtige angreb, men Holbæk holdt sig tæt til, og lod ikke bare sådan hjemmeholdet styre det hele.

Kampens første scoring kom i 10. minut, da Niclas Niebe bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Fire minutter efter udlignede Mads Rønn til 1-1 for Holbæk efter en sløj clearing af hjørnespark fra GVI’s side.

Tarik Mourhrib bragte Holbæk foran 1-2 i 32. minut, da han sendte bolden forbi William Benzin i GVI’s mål.

GVI var tydeligvis i problemer forsvarsmæssigt og få minutter efter gjorde Mathias Birk Friis det til 1-3.

Efter pausen fortsatte Holbæk med at presse GVI, samtidig med GVI forsøgte sig med hurtige kombinationer.

Det blev til enkelte muligheder or begge hold i løbet af 2. halvleg, men ingen scoringer.

Kampen endte dermed 1-3 til Holbæk.

Næste kamp spilles på lørdag. Det sker hjemme i Sportbyen mod Ledøje-Smørum, LSF. Kampen fløjtes igang kl. 14.00.