Mænds mødesteder i Holbæk

60 tilhørere ved et Kick-off-møde på Holbæk værft om et mødested for mænd i Holbæk, initiativtagerne havde kun forventet det halve. Foto: Jesper von Staffeldt.

Skal vi have et MÆNDS MØDESTED I Holbæk?

Det mener i hvert fald både Kim Lind Larsen og Erik Birch Hansen, initiativtager til et såkaldt Kick-off-møde onsdag på værftet i Holbæk Havn.

Og det er de to herrer ikke alene om at ønske, de blev ved dette møde bakket op af 60 andre nysgerrige mænd. En af disse mænd var Deres Udsendte medarbejder på Orø, der dog undrede sig en smule over at blive mødt af to kvinder ved indgangen til mødesalen. Men det er der en fornuftig forklaring på, men det får du ikke her og nu, da Holbaekonline.dks medarbejder først lige skal have set sine videooptagelser igennem og have redigeret dem. Så hav tålmodighed en dags tid endnu, så kommer hele historien.

Du kan se videoen her: Web-TV: Mænd i Holbæk vil gerne mødes og være sammen

Leave a Reply