Markbrand ved Stigs Bjergby

Foto: Rolf Larsen

Torsdag eftermiddag klokken 16.48 modtog Vestsjællands Brandvæsen en anmeldelse om brand i en uhøstet mark ved Stigs Bjergby.

Branden havde godt fat i marken og vinden spillede slukningsarbejdet et puds, men det lykkedes, bl.a. med hjælp fra tililende lokale landmænd, som lavede brede brandbælter i marken, at forhindre ilden i at brede sig og tilsidst slukke ilden.

Omkring 12 hektar mark udbrændte.

Branden tiltrak mange tilskuere, som parkede i vejsiden på en måde, så det var svært for de tililende traktorer og brandbiler at komme forbi. Politiet sendte derfor en patrulje ud for at sørge for passage.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 26. juli 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply