Halmtransport brød i brand

Foto: Rolf Larsen

Klokken 16.10 blev Vestsjællands Brandvæsen kaldt ud til en gårdbrand på en ejendom på Holbækvej i Jyderup.

En transportanhænger med halm var gået i brand. Halmlæsset væltede af på gårdspladsen og ilden nåede at antænde en del af ejendommen. Brandfolkene, der kort forinden kæmpede mod flammerne på en høstet mark på Høedvej ikke langt derfra, fik assistance fra bl.a. brandstationen i Holbæk.

Det lykkedes at få slukket det meste af ilden, inden en ny brand blev anmeldt og brandfolkene måtte således gøre slukningen færdig så hurtig de kunne og rykke ud til den nye brand ved Stigs Bjergby (se artikel om denne).

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 26. juli 2018 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply