Ny administrerende direktør i Holbæk

Onsdag aften besluttede Holbæk Byråd enstemmigt at ansætte 46-årige Rasmus Bjerregaard som ny administrerende direktør i Holbæk Kommune.

Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Furesø Kommune, hvor han har været siden 2012.

Indstillingsudvalget bestående af Økonomiudvalget samt medarbejder- og ledelsesrepræsentanter har lagt vægt på at tiltrække en visionær leder, der kan stille sig i spidsen for den udvikling, kommunen er i gang med.

– Rasmus har den nødvendige ledelseserfaring, der skal til for at drive en stor offentlig organisation. Men ligeså vigtigt har han et meget stærkt udviklingsgen kombineret med en evne til at følge projekterne til dørs. Det er netop de kvaliteter, der skal til for at indfri vores ambitioner om at skabe en kommune for og med borgerne, siger borgmester Søren Kjærsgaard.

Den nye direktør lægger vægt på, at Holbæk Kommune de seneste år har lagt sporene ud til en omfattende omstilling til fremtiden.

– Holbæk Kommune er inde i en spændende udvikling, og politikerne har valgt en ambitiøs og offensiv linje i forhold til de udfordringer, kommunerne står med generelt. Sammen med ledere og medarbejdere vil jeg bidrage til at videreudvikle fællesskabet, så vi får flere borgere og virksomheder med i udviklingen af fremtidens kommune. Det glæder jeg mig til at komme i gang med, siger Rasmus Bjerregaard.

Byrådet traf sin beslutning på baggrund af en indstilling fra et enigt indstillingsudvalg. Rasmus Bjerregaard forventes at tiltræde sin nye stilling den 1. april 2016.

Denne artikel er publiceret den 25. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply