30. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedestående:

Vandrutchebaner og Ishockeyhal!

I politik må man godt være visionær. Man skal også drømme lidt engang imellem. Jeg drømmer om en kommune med et rigt idræts- og kulturudbud.

En almindelig hverdagsaften for en børnefamilie anno 2020 kunne være en tur til Arenaen.

Mor har aftalt at spille squash med en veninde, datteren træner håndbold og far og søn er taget tur på skøjtebanen i den nye ishockeyhal. Familien har aftalt, at efter træning vil de afslutte en hyggelig aften, med en tur i svømmeland. De store vandrutschebaner skal endnu engang afprøves.

Familien plejer til sidst at ende i den hyggelige sportsbar, hvor børnenes fortrukne ‘drinks’ er varm chokolade med masser af flødeskum på toppen. Mor og far måske en øl eller et glas vin. Snakken går lystigt om det forstående Melodi Grand Prix, som skal afvikles i Arenaen den først kommende lørdag. Familien har selvfølgelig sørget for at have billetter til det store Tv-show.

Visionære og fremsynede politikere arbejder for tiden på at gøre ovennævnte til virkelighed om nogle år og dermed skabe masser af nye jobs og masser af tilflyttere til kommunen. En Arena for hele Holbæk Kommune og alle kommunens borgere og ikke på bekostning af idrætten andre steder i kommunen. Det er vi nogle der vil holde et skarpt øje med – tro mig! Politik det handler om tillid.

Bjarne Kongsted
Byrådsmedlem (V) og
-Kandidat til Holbæk Byråd