23. juni 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Børnene og vores fælles fremtid

Vi tror på, at et stærkt fællesskab både er til gavn for den enkelte og for samfundet.

Vi tror f.eks. på, at kommunale investeringer i børns trivsel og udvikling fra sundhedsplejen, over daginstitutioner og folkeskolen – til fritidsliv og forebyggende ungdomsarbejde er med til at sikre, at flere får en uddannelse. Flere bliver selvforsørgende og bidrager til fællesskabet både gennem produktivitet og skat igennem et langt arbejdsliv. Det giver både mening og værdi for den enkelte og for samfundet.

Tænk, hvis vi kunne blive kendt for at have nogen af landets bedste daginstitutioner med tid og overskud til pædagogisk udvikling. Det vil være en kæmpe gevinst for børn og forældre – og ikke mindst for det pædagogiske personale, der netop er uddannet til, at få det bedste ud af hvert enkelt barn. Og så vil det tilmed være en investering i vores fælles fremtid.

Vi vil bruge den indflydelse vælgerne giver os den 19. november til at styrke kvaliteten i hverdagen for almindelige mennesker – det er trods alt hverdage, der er flest af.

Sine Agerholm, borgmesterkandidat for Socialdemokraterne i Holbæk Kommune