20. april 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Ord bruges i flæng, men ved de, hvad det betyder?

De sidste 4 år har vi gang på gang hørt Venstre bruge ord som ”at tage ansvar”. Og gennem de sidste måneder har flere V-kandidater brugt det samme ord som om, de er skolet i at skulle sige og skrive det i hver en sætning. Så sent som torsdag den 17/10 gentager Venstres gruppeformand, Pernille Kruse, ordet. Først vil jeg lige præcisere, hvad det vil sige at tage ansvar. I flg. Nudansk ordbog betyder ansvar ” en forpligtigelse til at tage sig af nogen eller noget og tage skylden, hvis noget går galt”.

Det er her det går helt galt for Venstre. De aner ikke, hvem de har forpligtelser overfor. De har aldrig lyttet til borgerne i denne kommune til trods for, at det i bund og grund er borgerne, der betaker politikernes løn. Vi har set det gang på gang. Man lukker Foreningshuset trods store opråb fra borgerne. Man lukker en anerkendt børneinstitution, og heller ikke her hører man på borgerne. Man udliciterer rengøringen og lukker øjnene for væsentligt forringede arbejdsvilkår og beskidte institutioner.

Jeg kunne forsætte med eksempler, men de fleste borgere ved godt, hvad der foregår og kender konsekvenserne af de beslutninger, som Venstre må påtage sig ansvaret for.

Pia Guldbrandt
Kandidat til kommunevalget for socialdemokraterne
En der vil borgerne og de ansatte.