19. april 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev:

Arena uden støtte fra S

Vi vil gerne Holbæk Arena, forsøger Erik Just (S) i tirsdagens udgave af Nordvestnyt at fortælle de undrende læsere. Erik Just glemmer blot at fortælle, at S ikke vil betale for den.

Erik Just fremhæver, at der skal ikke herske tvivl om, hvorvidt Socialdemokraterne bakker op om Arena-projektet eller ej. Arenaen vil være et aktiv for kommunen og ikke mindst for borgerne i Holbæk by. Kigger man videre i budgetforslaget, kan man imidlertid læse, at Arenaen ikke har Socialdemokraternes støtte. Når det kommer til økonomien, melder S klart fra. Arenaen tages ud. Pengene tages ud af budgettet, krone for krone.

Man kan ikke blæse og have mel i munden samtidig. På samme måde kan man ikke både være for Holbæk Arena og tage pengene til den ud af budgettet. De gode intentioner skal underbygges af reel handling. De to ting følges ikke ad hos Socialdemokraterne. Socialdemokraterne vil reelt ikke Holbæk Arena.

Pernille Kruse
Gruppeformand Venstre
Holbæk byråd