26. april 2024

Der er hele 3 elefanter med i årets forestilling i Cirkus Benneweis. PR Foto.

Der er hele 3 elefanter med i årets forestilling i Cirkus Benneweis. PR Foto.

Cirkusfans kan glæde sig, for i dag og i morgen spiller Cirkus Benneweis i Holbæk.

Årets forestilling hos Cirkus Benneweis byder i år på et væld af topartister, der aldrig før har optrådt i Danmark.

– Cirkus tryllebinder både børn og voksne og har gjort det i alle de 124 år, hvor Cirkus Benneweis har optrådt. Cirkus er nærhed, spænding og livsglæde på en gang, så publikum kan godt glæde sig til nogle festlige, farverige og uforglemmelige timer med artisteri i verdensklasse, lover Diana Benneweis.

Heste, hunde og elefanter krydret med et komisk trapeznummer, et farefyldt nummer, hvor der kastes med pile og skydes med armbrøst efter en levende skydeskive, jonglørkunst og klovnerier direkte fra Las Vegas, artister der gør det umulige hoppende rundt i manegen på kæmpe gummihjul og et håndstandsnummer, der kan imponere og tage pusten fra de fleste. Cirkus Benneweis har i denne sæson sat alle sejl til for vanen tro at leve op til ambitionen om at være Danmarks bedste cirkus og garant for topunderholdning i årets forestilling.

Vi har igen rejst udlandet tyndt for at finde de helt rigtige artister til dette års forestilling, siger Diana Benneweis og tænker blandt andet tilbage på rejsen til Budapest, hvor hun blev overbevist om at COPERLIN’s nummer, hvor han blander jonglørkunst med udsøgt komik, vil passe godt til publikum i Cirkus Benneweis.

Efter to års pause er det igen Judy Glosted, der er sprechstallmeister i Cirkus Benneweis – i en forestilling, der som i de seneste to år, er sat i scene af skuespilleren og instruktøren Jan Hertz.

– Vi er glade for, at så mange dygtige mennesker stiller op for Cirkus Benneweis i år. Deres mange års hårde og disciplinerede arbejde gør, at vi med stolthed også i år kan kalde os Danmarks bedste cirkus. At Judy Glosted igen påtager sig opgaven som konferencier er et ekstra plus, siger Diana Benneweis.

Info:
Cirkus Benneweis
Dato: Lørdag d. 30. april kl. 16.00 og Søndag d. 1. maj kl. 13.30 og kl. 16.30.
Sted: Fælleden v/Snerlevej, Holbæk
Yderligere information og billetter: www.benneweis.dk