26. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

Midt-og Vestsjællands Politi modtog onsdag formiddag kl. 9.18 en anmeldelse fra en 52-årig mand, som fortalte at han var blevet påkørt af en bilist på Tuse Næs Vej i Mårsø.

Manden forklarede politiet, at han var i færd med at blæse blade væk fra vejen, da han blev påkørt af en bil. Den 52-årige, der er fra Hvalsø, blev ramt på den ene hånd, ligesom løvblæseren også blev ramt af bilen.

Bilisten standsede efter påkørslen og en kvinde på 70-80 år steg ud og begyndte at skændes med den 52-årige, inden hun fortsatte sin kørsel uden at give sig til kende over for ham og deltage i de foranstaltninger, som den lette påkørsel gav anledning til.

Den 52-årige kom ikke til skade ved uheldet, men politiet har optaget rapport om påkørslen i et forsøg på at få identificeret den kvindelige fører, der kørte i en lyseblå personbil, og som ifølge den 52-årige formentlig var dårligt gående.

Politiet hører gerne fra bilisten selv eller andre, der kan give oplysninger om bilisten, så hun kan blive identificeret. Politiet kan kontaktes på telefon 114.