Mand blæste blade væk – blev påkørt af bil

Midt-og Vestsjællands Politi modtog onsdag formiddag kl. 9.18 en anmeldelse fra en 52-årig mand, som fortalte at han var blevet påkørt af en bilist på Tuse Næs Vej i Mårsø.

Manden forklarede politiet, at han var i færd med at blæse blade væk fra vejen, da han blev påkørt af en bil. Den 52-årige, der er fra Hvalsø, blev ramt på den ene hånd, ligesom løvblæseren også blev ramt af bilen.

Bilisten standsede efter påkørslen og en kvinde på 70-80 år steg ud og begyndte at skændes med den 52-årige, inden hun fortsatte sin kørsel uden at give sig til kende over for ham og deltage i de foranstaltninger, som den lette påkørsel gav anledning til.

Den 52-årige kom ikke til skade ved uheldet, men politiet har optaget rapport om påkørslen i et forsøg på at få identificeret den kvindelige fører, der kørte i en lyseblå personbil, og som ifølge den 52-årige formentlig var dårligt gående.

Politiet hører gerne fra bilisten selv eller andre, der kan give oplysninger om bilisten, så hun kan blive identificeret. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply