15. april 2024

Jacob Mark MF for SF. Foto: Steen Brogaard (Folketinget).

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansens forlovede, SF'eren Jacob Mark, vender nu tilbage til Folketinget efter længere tids sygdom.

Jacob Mark MF for SF. Foto: Steen Brogaard (Folketinget).

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansens forlovede, SF’eren Jacob Mark, vender nu tilbage til Folketinget efter længere tids orlov..

Det meddeler Jacob Mark selv på sin Facebook-side.

Jacob Mark tog orlov i november sidste år, fordi han mistede synet. Dengang skrev han: “Det er uhyggeligt at miste sit syn. Det er uhyggeligt at have et godt syn og pludselig kan jeg ikke se Christina henover middagsbordet, når det er mørkt udenfor. Og det er uhyggeligt når optikeren siger; det her har ikke noget med briller at gøre. Dit syn er bare væk.”

Men 7. juni er han tilbage på “borgen” efter han har fået foretaget en øjenoperation. Om udsigten til at vende tilbage skriver han:

“Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg ikke, at det ville ende sådan, da jeg meldte mig syg for måneder tilbage. Men det blev godt igen, særligt på grund af hjælp fra venner, familie, Christina og min hund Ebba”

“Øjenoperationen gik som den skulle og selvom mit syn aldrig bliver det samme, så er det blevet bedre end jeg tuede håbe på.”

Jacob Mark friede til Christina da hun holdt sin fødselsdag i oktober sidste år. Det kan du læse mere om i artiklen: Christina sagde ja, da Jacob gik på knæ.

1 thought on “Borgmesterens forlovede vender tilbage til Folketinget

  1. Det er da herligt, at en FOLKETINGSVALGT politiker ved navn Jacob Mark vender tilbage til sin gerning efter et veloverstået sygeforløb. Til lykke til den unge mand med dét.

Comments are closed.