26. maj 2024
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Lørdag eftermiddag kort før klokken 15.30 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i en nedlagt ejendom på Gl. Skovvej i Nørre Jernløse.

Det var en kvindelig bilist, som havde opdaget røg sive ud fra ejendommen. Yderligere en bilist var også standset op på stedet for at undersøge, om der måtte være personer i nød, hvilket de to bilister ved fælles hjælp fik afklaret, at der ikke var.

Slukningsarbejdet var hurtigt overstået, da branden i ejendommens stuehus ikke var så omfattende.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man nu skal undersøge brandstedet nærmere i et forsøg på at fastlægge brandårsagen med sikkerhed i ejendommen, der måske bruges som samlingssted for lokale. Umiddelbart var der ikke nogen naturlig forklaring på brandens opståen.