13. juni 2024
Lotte Riisholt PRfoto

PR Foto.

Forleden udkom lokale Lotte Riisholts seneste soloalbum og med det er der lagt op til endnu en fest.
Lotte Riisholt har et nyt album på gaden: “Fra den gamle jukebox 3”. PRfoto.

Forleden udkom lokale Lotte Riisholts seneste soloalbum og med det er der lagt op til endnu en fest.

Som altid er Lotte Riisholt veloplagt og sætter gang i festen, så man slet ikke kan sidde stille, det gælder også dette album “Fra den gamle jukebox 3”, som inderholder 14 populære sange som “Vi får solskin i morgen”, “Uglevisen”, “A place in the sun”, “Eviva España”, “Vi holder fest” og “Save the last dance for me”.

Albummet, der både kan købes fysisk og som download, er produceret af Svend og Benni Christiansen og indspillet i STC Studiet i København og med sig har Lotte endnu engang 4 af de dygtigste musikere i Danmark: Benni Boss (bas), Lars DK (piano), Kasper Langkjær (trommer) og Jens Runge (guitar).