17-årig kvinde havde hashlugtende poser i undertøjet og tasken

En 17-årige ung kvinde fra Store Merløse er blevet sigtet efter lov om euforiserende stoffer efter en episode onsdag eftermiddag i Ringsted.

En politipatrulje observerede kl. 15.45 på Klostervænget tre personer, som tog benene på nakken, da de fik øje på politiet. Det er dog ikke så nemt at smutte fra politiet, så betjentene fik fat i de tre, som blev visiteret. På den ene – den 17-årige kvinde fra Store Merløse – fandt politiet to tomme “pølsemandsposer”, der lugtede af hash. Den ene af poserne havde den 17-årige gemt i sit undertøj, og den anden var i en taske.

På en bænk i nærheden fandt patruljen en lille klump hash, som blev kontrolvejet til 0,32 gram. På bænken stod desuden en halv flaske cider af samme mærke som flere flasker, de tre personer blev fundet i besiddelse af.

Den 17-årige blev sigtet og vil høre nærmere fra politiet i sagen.

Leave a Reply