Tricktyve stjal pung med kontanter

Torsdag eftermiddag blev en 67-årig mand fra Snertinge udsat for et tricktyveri ved en pengeautomat i Skarridsøgade i Jyderup.

Politiet modtog anmeldelsen kl. kl. 15.10 og tyveriet var sket omtrent en time tidligere.

Ved pengeautomaten var den 67-årige mand blevet kontaktet af to fremmed mænd. De havde talt til den 67-årige på et sprog, som han ikke forstod, samtidig med at mændene fremviste en mobiltelefon med et kort på.

Den 67-årige fik i forbindelse med de to mænds henvendelse afledt sin opmærksomhed mod sin taske, hvorfra en pung med bl.a. betalingskort og kontanter ubemærket blev stjålet. De stjålne betalingskort blev straks spærret, da anmelderen opdagede tyveriet af pungen.

De to fremmede mænd blev beskrevet som 30-40 år gamle og iført mørkt tøj. Den ene havde skæg.

Politiet har nu optaget rapport om tricktyveri og vil i den forbindelse gerne i kontakt med personer, der måtte have bemærket de to mænd i Jyderup-området torsdag eftermiddag. Politiet håber det kan hjælpe med at få identificeret de to mænd. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply