Ophidset kunde bortvist af politiet

Torsdag eftermiddag måtte politiet rykke ud til ene telebutik i Ahlgade efter personalet havde anmeldt, at en kunde var blevet ophidset og havde skabt utryghed for både personalet og andre kunder i butikken.

Politiet fik i butikken kontakt til en 34-årig mand fra Holbæk, som havde henvendt i butikken for at betale en regning. Denne ekspedition havde udviklet sig uheldigt, så den 34-årige var blevet stærkt ophidset og højtråbende.

Trods personalets og en anden kundes forsøg på at dæmpe ham var det ikke lykkedes, så politiet måtte finde en pragmatisk løsning, inden den 34-årige blev fulgt ud af butikken.

Politiet oplyser, at ingen havde lidt fysisk overlast, og politiet fandt i den givne situation umiddelbart ikke grundlag for at sigte nogen for noget.

Leave a Reply