9. juni 2023

Foto: Politi.dk

Med hjælp fra borgere blev to mænd søndag stoppet i Knudskovparken og bl.a. sigtet for et butikstyveri i Hørve kort forinden.
Foto: Politi.dk

Med hjælp fra borgere blev to mænd søndag stoppet i Knudskovparken og bl.a. sigtet for et butikstyveri i Hørve kort forinden.

Søndag kl. 17.45 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en mand, som kunne fortælle, at to mænd havde stjålet varer i COOP 365-butikken på Vallekildevej i Hørve og de to mænd var derefter kørt fra stedet i en personbil, hvis nummerplade manden havde aflæst.

Under søgning efter køretøjet med de to mænd modtog politiet en henvendelse om en mulig spiritusbilist på Skagerakvej, Holbæk. Nummerpladen på den mulige spiritusbilist var identisk med nummerpladen på den bil, der var kørt fra Hørve lidt tidligere.

Eftersøgningen efter bilen endte på Knudskovparken i Holbæk, hvor bilen udramatisk blev standset. Bag rattet sad en spirituspåvirket 39-årig mand fra Nykøbing Sj., som medbragte en 45-årig mand fra Holbæk som passager.

Føreren blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, og ved ransagning af bilen fandt politiet en buket blomster og noget chokolade, som var tyvekosterne fra butikstyveriet i Hørve, samt en ulovlig foldekniv. Begge blev derfor også sigtet for tyveri af disse varer fra supermarkedet, og føreren fik også en sigtelse for ulovlige kniv, inden han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og derefter blev løsladt.

Passageren havde et femcifret kontantbeløb på sig, og da han skyldte penge til det offentlige, beslaglagde politiet en stor del af pengene som afdrag på gælden. Det protesterede den 45-årige passager over, så nu skal en dommer se nærmere på politiets grundlag for at fratage ham pengene.

Leave a Reply