29. november 2023

Grafik: Sanalinsan/Rolf Larsen

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Det skal være trygt at færdes i Holbæk.

Det er det også generelt, men der er problemer på stationen i øjeblikket.

Det skal vi gøre noget ved, og det vil Venstre meget gerne hjælpe til med. Det skal ikke bare ende i snak og gode hensigtserklæringer men i reel handling.

Holbæk Station har i årenes løb været scenen for forskellige uro og kriminalitet, der naturligvis gør ganske almindelige borgere utrygge. Det skal vi ikke finde os i.

Grafik: Sanalinsan/Rolf Larsen

Vi kan ikke forvente, at der konstant er politi på stationen, men en mulighed kunne være, at der blev engageret et vagtfirma, der skulle skabe tryghed og holde øje med stationen og dens brugere og (mis)brugere. Vagtfirmaet skulle så tilkalde politiet, hvis der opstår større problemer.

En station skal ikke være en varmestue, men udelukkende et sted for borgere, der er på vej til eller fra stedet med tog eller bus. Et sted hvor man kan føle sig tryg også om aftenen.

Derfor opfordrer vi hermed borgmesteren til at indkalde til drøftelse om, hvordan vi får fat om roden af problemet og skaber den tryghed som borgerne i byen fortjener.

Sideløbende med ovennævnte er Venstre ved at undersøge forskellige muligheder for at opgaven kan løses så hurtigt som muligt.

Camilla Hove Lund, Borgmesterkandidat (V) 2. Viceborgmester og næstformand i børn og skoleudvalget
Carsten Andersen, medlem af kommunalbestyrelsen (V)

2 thoughts on “Læserbrev: Det skal være trygt at færdes i Holbæk

  1. Der tales så meget i regeringen om nærpoliti var det så ikke en ide at lægge en nærpoliti station på Holbæk Station?

  2. Var det ikke en ide at sætte mit forslag fra den 1. juni 2021 i gang. Politiet skal alligevel være der, så var det bare bedre at de hele tiden var synlige?

Comments are closed.