20. maj 2024

Foto: Politi.dk

En 46-årig kvinde blev torsdag aften udsat for røveriet i toget mellem Holbæk og Roskilde.

Kvinden anmeldte røveriet kl. 21.52 og politiet kørte til Roskilde Station, hvor kvinden var stået af og afhørte hende.

Til politiet har hun fortalt, at nogle mænd var stået på toget i Vipperød, og tre af de unge mænd havde henvendte sig til hende med en truende og nedladende tone.

Nogle unge mænd stod på i Vipperød, hvor tre af de unge mænd henvendte sig til den 46-årige med en truende og nedladende tone, desuden havde ene af mændene truet kvinden med en kniv til at udlevere sin taske, som indeholdt ca. 2200 kr i kontanter.

De tre yngre mænd stod af på Lejre Station, men nogen af de øvrige fra gruppen tog toget videre mod Roskilde.

De tre mænd som truede den 46-årige beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-20 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: brune øjne, Talte: Dansk, Iført: i ført sort trøje med hvid tekst “VEST” eller “WEST” på venstre bryst, sko med hvide aftegninger. Bevæbning: springkniv

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-22 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Mintgrøn hættetrøje, mørke bukser med lommer på siderne.

C: Mand, Mellemøstlig af udseende, Kropsbygning: Kraftig, Iført: mørkt tøj.

Politiet hører gerne fra vidner som har set episoden i toget eller som har set de beskrevne mænd, som stod af på Lejre station. Politiet kan kontaktes på telefon 114.