Håndgranater kastet mod hus: To mænd fra Jyderup sigtes for drabsforøg

Politiet fandt den formodede flugtbil i sagen om drabsforsøget i Mullerup og to våben, i forbindelse med anholdelsen af en mand og en efterfølgende ransagning af et hus i Jyderup.

Torsdag anholdt politiet to mænd i sagen fra Mullerup, hvor en 46-årig mand blev såret, efter der var kastet to håndgranater mod hans hus.

Der er tale om en 37-årig mand fra Jylland og en 38-årig mand fra Jyderup. I forbindelse med anholdelsen ransagede politiet den 38-åriges hus i Jyderup. Her fandt politiet den bil –  en sølvgrå Peugeot 406, som politiet mener blev brugt til flugten efter drabsforsøget. Bilen stod i en garage. Desuden fandt politiet to skarpladte skydevåben med tilhørende ammunition.

Begge anholdte er blevet sigtet for drabsforsøg, og den 38-årige er tillige sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om ulovlig våbenbesiddelse.

Fredag anholdt politiet en tredje person; en 31-årig mand fra Jyderup, som også sigtes for drabsforsøg.

Alle tre er Fredag eftermiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.

Håndgranater mod hus

De tre mænd er sigtet i en sag fra Mullerup ved Slagelse, hvor en 46-årig mand lørdag morgen blev forsøgt dræbt, da der blev kastet to håndgranater mod hans hus på Mullerupvej.

Den 46-årige  blev lettere såret ved eksplosionerne.

Den 46-årige blev selv anholdt af politiet, da man fandt  to kraftige automatvåben ved et haveskur.

Denne artikel er publiceret den 9. oktober 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply