23. april 2024

Politiet ønsker hjælp til at identificere denne mand. (Overvågningsfoto).

Dusøren for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af den person, som har skændet fjordhesten 'Carli' i Holbæk Rideklub, har endnu ikke ført til anholdelse i sagen.
Politiet ønsker hjælp til at identificere denne mand. (Overvågningsfoto).

Dusøren for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af den person, som har skændet fjordhesten ‘Carli’ i Holbæk Rideklub, har endnu ikke ført til anholdelse i sagen.

Skændingen skete natten til fredag den 11. september.

Overvågningsbilleder fra Holbæk Rideklub viser en person, som ankommer til klubben torsdag d. 10. september kl. ca. 22.48 og forlader stedet igen ca. kl. 01.49 natten til fredag. Om morgenen blev hesten fundet i en tilstand der gjorde, at en tilkaldt dyrlæge måtte aflive den drægtige hoppe på grund af skaderne.

“Carlis” ejer, Stina Myrholm og familie udlovede en dusør på 25.000 kroner. Dusøren er efterfølgende blevet forhøjet til 50.000 og ifølge flere medier, her i blandt TV2 Øst og Ridehesten.com Linse Kessles datter, Stephanie Karma Salvarli, kendt som “Geggo” doneret 10.000 kroner, således at dusøren nu er oppe på 60.000 kroner.

På trods af den høje dusør har det endnu ikke ført til en anholdelse, hverken af den mand, som blev fanget af overvågnignskameraet, eller af nogen anden.

Har man oplysninger i sagen kan man kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.