Plan: 2. Division spilles færdig

Det ser ud til, at Holbæk B&I og resten af 2. Division får lov til at afslutte sæsonen.

Divisionsforeningen har besluttet, at der spilles seks runder mere for at afslutte sæsonen på det bedst mulige grundlag, uanset situationen er svær, når man ikke kan nå at spille alle kampe i sæsonen. Klubber, der er med i kampen om op- og nedrykning, får mulighed for at møde de direkte konkurrenter. Det betyder for Holbæk B&I’s vedkommende, at klubben efter planen skal spille om nedrykning på grund af den aktuelle stilling.

Ifølge Divisionsforeningen genstarter sæsonen senest onsdag den 17. juni – eventuelt allerede i weekenden i uge 24, og sæsonen afsluttes den 5. juli efter seks spillerunder.

Med basis i en fastlåsning af grundspillet efter 17 runder, og klubbernes hidtil opnåede point/mål, dannes op- og nedrykningspulje med 12 hold i hver pulje. Her spiller alle klubber seks kampe – tre hjemme og tre ude – mod de seks klubber, man ikke har mødt i grundspillet.

Hvis 2. Division ikke bliver en del af genåbningsfase 3 (senest fra 8. juni), slutter sæsonen uden yderligere kampe og så vil der blive taget beslutning om hvem der rykker op og ned.

Denne artikel er publiceret den 19. maj 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply