Stort cykelløb med etape i Holbæk aflyst

Det skulle have været lidt af en sportslig folkefest, når nogle af verdens bedste cykelryttere skulle starten en etape i Holbæk. Men nu er det aflyst.

Postnord Danmark Rundt skulle 15. august have kørt 5. etape med start i Holbæk for at ære verdensmester Mads Pedersen, der startede sin karriere i Holbæk Cykle Ring.

Herefter skulle turen fortsætte gennem Tølløse, hvor Mads har boet det meste af sit liv inden etapen ville slutte med en festlig finale på Frederiksberg efter 150 km cykling.

Men nu betyder Corona-krisen, at man på grund af den fortsatte usikkerhed i forhold til sundhedsrisiko og myndighedernes krav om afstand og begrænsede forsamlinger, at Danmarks Cykle Union opgiver at køre PostNord Danmark Rundt i år.

-Det har selvfølgelig været en meget svær beslutning, fordi det har så stor betydning for dansk cykelsport og rammer en lang række interessenter, men sikkerheden og sundheden for vores ryttere, de frivillige, fans og befolkning kommer altid i første række, siger Danmarks Cykle Unions direktør Martin Elleberg Petersen.

Det forventes at PostNord Danmark Rundt køres igen i 2021.

Denne artikel er publiceret den 20. maj 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply