Vilde scener i Holbæk: Folk hamstrer i stor stil

Foto: Michael Johannessen


Kort efter Statsministeren havde holdt pressemøde onsdag aften begyndte holbækkerne at valfarte i stor stil til supermarkederne i Holbæk.

På pressemødet sagde statsminister Mette Frederiksen bl.a.:

– Jeg kan godt være bekymret for, at danskerne begynder at hamstre.

– Vi har ikke viden om pt, at vi skulle stå i en fødevarekrise, så vi ikke kan få de fødevarer, vi normalt får. Så der er ikke nogen grund til at hamstre. Men jeg har allerede hørt de første eksempler derpå, og derfor opfordrer jeg til at holde os til de almindelige indkøbsvaner, sagde Mette Frederiksen.

Men statsministerns ord, beroligede tilsyneladende ikke Holbæks borgere.

Både ved Netto på Spånnebæk og Netto på Søagervej ved Megacentret var der fyldt med mennesker. Det samme var der i Fakta. Da Holbaekonline.dk var forbi de tre butikker kort før og efter normal lukketid klokken 22 var der fyldt med biler på p-pladsen og masser af mennesker i butikkerne.

Blandt de varer, som folk i stor stil købte var dåsemad, mælk, toiletpapir, køkkenruller, bleer, ferske madvarer og brød.

Flere fortalte, at de havde stået i kø i ca. en halv time, og de lagde ikke skjul på, at det var seneste pressemøde med statsministeren, der havde fået dem til at tage ud og købe ind.

This slideshow requires JavaScript.

2 kommentarer

  • René Strunch

    Hvor er det dog beskæmmende at konstatere sådan en udtalt usolidarisk og egocentrisk adfærd udvist af voksne mennesker, der oven i købet har stemmeret.
    De burde efter min beskedne mening fratages deres statsborgerskab og smides ud af landet prompte med den begrundelse, at de udøver landsskadelig virksomhed – ikke nok med, at de bidrager til en øget smitterisiko ved at stimle sådan sammen i hobetal i dagligvareforretninger, men deres ærgerlige adfærd kan også medvirke til at skabe mangel på visse varer!
    Føj for pokker, siger jeg bare!!!

  • Lars W. Hansen

    Rene, jeg er 100% enig med dig

Leave a Reply