Lokallisten afgører sin fremtid på genralforsamlingen

Der var store smil hos Lokallistens kandidater til kommunalbestyrelsesvalget i 2017. Nu skal det afgøres om listen fortsætter. Foto: Rolf Larsen.


Lokallistens fremtid afgøres ved den ordinære generalforsamling i næste måned.

Efter to af listens kommunalbestyrelsesmedlemmer har valgt at at melde sig under Socialdemokratiets faner i stedet, er det kun Finn Martensen, som fortsat repræsenterer Lokallisten for Hele Holbæk i kommunalbestyrelsen.

Med de to medlemmers udmeldelse, har der været spekuleret i, om det også er Lokallistens endeligt. Listens bestyrelse har været samlet for at drøfte den politiske indsats og fremtid. 

Man er kommet frem til, at man har haft stor indflydelse gennem samarbejdsaftalen med konstitueringspartierne, ligesom man mener, at mange af listens mærkesager enten er blevet gennemført eller overtaget af andre partier.

I en pressemeddelelse fra Lokallisten for Hele Holbæk hedder det bl.a.:

“Lokallistens DNA som den blev oprettet, kan fremadrettet videreføres i de etablerede partier. Lokallistens udvikling og videreførelse vil derfor være afhængig af, at nye ideer og tanker kan tilføres. Derfor er personer med lokalpolitiske ideer, tanker og ønsker, velkommen i Lokallisten for hele Holbæk kommune i forsøget på at gi’ plads til nye mærkesager og afklaringer af Lokallistens fremtid.”

Bestyrelsen stiller sig i den forbindelse til rådighed op til den ordinære generalforsamling den 9. marts, hvor det forventes at blive afklaret, om Lokallisten for Hele Holbæk skal fortsætte.

Denne artikel er publiceret den 12. februar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply