I jem & fix passer cheferne butikken mens personalet tager på velfortjent weekendtur

Regionschef Jacob Dragby er klar til at knokle i udegården i Holbæk endnu en gang. Foto: jem & fix A/S


For tredje gang har jem & fix’ butik i Holbæk vundet kædens interne konkurrence om at blive årets sæsonmester – så nu tager de ansatte på weekendophold i København mens cheferne passer butikken.

Butikken vandt også konkurrencen i 2018 og i 2016.

– I de sidste fire år har vi vundet tre gange, og jeg er svært tilfreds med, at vi igen kan løfte pokalen højt over hovedet. Det er intet mindre end fantastisk og bunder i en kæmpe holdindsats, og udover æren og trofæet er vi også de glade vindere af et weekendophold i Købehavn på Grand Hotel med forskellig underholdning undervejs. Så jeg glæder mig meget til en hyggelig, underholdende og afslappende weekend sammen med resten af team Holbæk, fortæller en glad Kim Drewsen, der har været i jem & fix i 15 år først som butikschef i Nykøbing Sj. i 3 år og de seneste 12 år som butikschef i Holbæk.

Han fortsætter:

– Vi tager allerede afsted fredag, så der kommer helt ekstraordinært et par kolleger fra butikken i Nykøbing Sj. og passer butikken fredag eftermiddag og aften. Lørdag og søndag skiftes landets regionschefer til at tage vagten sammen med HR- og driftschef Peter Nyboe, så jeg er sikker på, at butikken er i trygge og kyndige hænder, imens vi holder fri i København.

Chefer i den røde trøje
Den røde trøje er klar til brug til HR- og driftschef Peter Nyboe, der i weekenden drager til Holbæk for at trimme hylder og betjene kunder i butikken. For selvom han har sit daglige virke med udgangspunkt i jem & fix’ hovedkontor i Vejle, så er han slet ikke ubekendt med butiksdriften i praksis:

– Jeg har selv været butikschef i flere af vores butikker og kommer også rundt i alle vores butikker flere gange om året. Så jeg kender til arbejdsgangene og ved også, hvor sjovt det er, når det hele spiller, og kunderne er glade. Så jeg giver gerne et nap med, så Kim og resten af det dygtige hold i Holbæk kan få sig en velfortjent friweekend sammen i København.

Overtagelse af butiksdriften for at fejre årets sæsonmestre er en flerårig tradition, og regionschef Jacob Dragby har også skrevet sig på weekendvagten i Holbæk.

– Med tre sejre til Holbæk i 2016, 2018 og 2019, så er jeg ved at kende butikken i Holbæk ekstra godt, og jeg glæder mig til at få den daglige butiksdrift helt ind under huden igen og hilse på de lokale kunder. Det plejer at være ganske lærerigt og en weekend med masser af god energi, og så er det bare en fantastisk måde at hjælpe og hylde vores sæsonmestre på, fortæller Jacob Dragby med et smil.

Og med sådan en weekendordning så må man formode, at det er en flok veludhvilede, glade og positive medarbejdere, der mandag vender tilbage med fornyede kræfter oven på en afslappende weekend i København. Det er i hvert fald godt gået af Holbæk, og mon ikke de er klar til at kæmpe for endnu et sæsonmesterskab med den flotte rekord i baggagen.

Denne artikel er publiceret den 3. januar 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply