Vandt intern konkurrence: Jem & Fix medarbejdere skal en tur til Lalandia

 Butikschef Kim Drews hæver pokalen efter medarbejderne i jem & fix i Holbæk vandt kædens interne sæsonmesterskab. (PRfoto: Peter Quist for jem & fix A/S).


Butikschef Kim Drews hæver pokalen efter medarbejderne i jem & fix i Holbæk vandt kædens interne sæsonmesterskab. (PRfoto: Peter Quist for jem & fix A/S).


Jem & Fix i Holbæk vandt et internt salgsmesterskab i lavprisbyggemarkedskæden jem & fix.

De 12 medarbejdere i butikken i Holbæk Megacenter snuppede prisen i et opløb med kædens 109 andre butikker i landet. Præmien er et weekendophold i Lalandia, mens regionscheferne passer butikken imens.

Medarbejderne i jem & fix i Holbæk har god grund til at være stolte af sig selv. For de har vundet detailkædens såkaldte sæsonmesterskab – en intern konkurrence, hvor det gælder om at sælge mere end de 109 andre jem og fix-butikker i landet.

– Det er fantastisk at blive nummer ét og stå med den pokal i hånden. Konkurrencen har været meget motiverende for os alle sammen, og jeg kan godt forstå, hvad der driver sportsfolk, siger butikschef Kim Drewsen, der gennem sine 12 år på posten har prøvet at blande sig i toppen i sæsonmesterskabet flere gange. I 2012 fik butikken en flot andenplads.

En højere enhed
Sæsonmesterskabet er jem & fix’ interne salgskonkurrence, som handler om at sælge flest sæsonrelaterede varer henover forår og sommer. Det kan være alt fra jord og gødning til træbeskyttelse og havemøbler.

Ifølge Kim Drewsen er det både en meget enkel og en meget svær øvelse:

– Det handler om at bestille en masse varer hjem og præsentere dem ordentligt i butikken. Men hele butikken skal være ren, ryddelig og i orden, så det hele går op i en højere enhed. Og så handler det om at gå forrest og være engageret, så medarbejderne tager ansvar hver eneste dag, siger han.

Velfortjent weekend
Præmien er et ophold i Lalandia med to overnatninger i weekenden den 7.-8. januar. Men kunderne behøver ikke frygte at møde en låst dør, for kædens regionschefer rykker ind og passer butikken. Det glæder regionschef Jacob Dragby sig til:

– De fleste af os regionschefer har en fortid som butikschefer, så det bliver sjovt at komme tæt på kunderne igen. Jeg tror, at det bliver en weekend fyldt med højt humør i butikken, siger Jacob Dragby, der også glæder sig over, at medarbejderne får en hyggelig weekend sammen.

– De har gjort en utrolig flot indsats, og præmien er så velfortjent, siger han.

Denne artikel er publiceret den 23. december 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply