Seks anmeldelser om indbrud i Svinninge i weekenden

Arkivfoto: Republica / Pixabay

Lørdag morgen fik politiet den første i en række anmeldelser om indbrud i boliger i Svinninge.

På et tidspunkt mellem kl. 01.30 og 08.00 blev der begået indbrud i et hus på Østervang. Her var tyven kommen ind gennem en havedør. Intet var stjålet, og er var heller ikke spor af tyvens færden hverken indenfor eller udenfor.

Kort før klokken 14 fik politiet så en anmeldelse om indbrud i et hus på Margrethevej, hvor tyven var kommet ind ved at bryde et vindue op med et koben. Hele huset var blevet gennemrodet og da husets beboer kom hjem stod havedøren åben, hvilket gør, at politiet formoder, at tyven er stukket af den vej. Ved anmeldelsen havde anmelderen ikke noget overblik over det stjålne, udover en guldhalskæde var blevet stjålet.

Også på Rs Hansensvej har der været indburd i et hus. Det er sket mellem torsdag kl. 10.00 og lørdag kl. 15.30. Et vindue var blevet brudt op og tyven har været rundt i hele huset, men har tilsyneladende ikke stjålet noget.

To indbrud på samme vej
Ved 1-tiden natten til søndag kom en beboer hjem til sit hus på Østre Hovvej og opdagede, at der havde været indbrud. Et vundue til soveværelset var blevet brudt op med en ukendt gernstand og der var spor af færden i børneværelset, forældrenes soveværelse, kontoret og stuen. Alle stederne var flere skuffer og skabe åbnet og gennemrodet. Tyven har forladt stedet via havedøren. Fra stedet er der stjålet smykker, kontanter i Euro, to højtalere og en hvid bærbar computer.

Indbruddet er sket i løbet af mellem kl. 06.30 lørdag og 00.45 natten til søndag.

Søndag formiddag fik politiet endnu en anmeldelse om indbrud i et hus på Østre Hovvej. Også denne gang var et vindue til soveværelset blevet brudt op med en ukendt genstand, og igen var der spor af tyvens færden i hele huset, hvor skuffer og skaber var blevet gennemrodet. Tyven har forladt huset gennem en havedør. Det vides ikke, om der er stjålet noget fra stedet under indbruddet, der er sket mellem fredag kl. 09.00 og søndag kl. 09.34.

Stjal neglelak og tøj
Søndag eftermiddag modtog politiet så en anmeldelse om indbrud i et hus på Hvedevænget. En ukendt gerningsmand havde på et tidspunkt mellem kl. 12 mandag den 2. december og søndag kl. 13.30 brudt ind via et tophængt vindue til stuen. Skuffer og skabe i hele huset var åbnet og fra et værelse var der stjålet en computer. Fra badeværelset var der stjålet læbestift og neglelak og fra soveværelset var der stjålet tøj. Tyven har forladt stedet gennem det opbrudte vindue.

Leave a Reply