6. maj 2024

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/niekverlaan/">niekverlaan</a> / Pixabay

Arkivfoto: niekverlaan / Pixabay
Den 20. juni danner Strandparken i Holbæk igen ramme om sommerunderholdning og i år byder programmet på en blanding af populære klassiske værker, musicalhits og danske viser med sanger og entertainer Jesper Lundgaard som gæstesolist.

Blandt de optrædende er Holbæks eget ensemble, Fønixensemblet, under ledelse af dirigent og konferencier Morten Ryelund. Det regionale ungdomsstrygeorkester Presto samt elever og lærere fra Holbæk kulturskole vil bidrage til aftenens program, ligesom programmet byder på et par fællessange. Publikum vil kunne nyde populære klassiske værker som uddrag af Griegs Holberg suite og ”Sommer” fra Vivaldis De fire årstider.

Der vil være gratis entre til arrangementet og det skyldes bl.a. sponsorater fra lokale erhvervsdrivende og et tilskud på 44.000 kr. fra Eventpuljen, som Udvalget for Kultur og Fritid på sit møde i går, onsdag, besluttede at give.

Formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Ole Hansen (S).

– Jeg er glad over at vi i Udvalget for Kultur og Fritid har besluttet at støtte Sommeraftener i Strandparken og at vi fortsætter en dejlig sommertradition. En tradition, som er med til at styrke byudviklingen og at skabe ejerskab og fællesskab. Det understreger den store støtte fra det lokale erhvervsliv også. Uden den ville vi ikke have mulighed for at sammensætte et så alsidigt arrangement med så høj en kvalitet. Og så endda gøre det, så det er gratis for publikum at deltage. Det gør mig virkelig glad, siger formand for Udvalget for Kultur og Fritid, Ole Hansen (S).