18. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen

Tuse IF’s Sjællandsserie-mandskab var fredag aften en tur på Kosmos Arena for at spille mod bundholdet Rødby.

Tuse satte sig på spillet fra starten af og havde hurtigt et par gode muligheder. Men alligevel skulle der gå godt en halv time, før første scoring og herefter eksploderede det i en håndfuld minutter.

Oliver Frederiksen bragte således Tuse foran.

Fire minutter efter udbyggede Jesper Friis Halling føringen til 0-2 og et par minutter efter satte han endnu engang i boldne i nettet til 0-3.

Efter pausen satte Rødby et kompakt forsvar, så trods overlegen boldbesiddelse blev det ikke til flere mål for Tuse.

Kampen endte dermed 0-3 og det betyder, at Tuse holder sig på 2. pladsen i puljen.

Tuse IF’s næste kamp er på lørdag. Den spilles hjemme mod Tuse IF med kampstart kl. 15.00.