29. maj 2024

Foto: Michael Johannessen.

Der blev fundet knive og macheter, da politiet lørdag aften standsede tre biler på en gang på Valdemar Sejrsvej.

Kort før klokken 23.30 kørte en politipatrulje i nordlig retning ad Valdemar Sejrsvej og så en række biler, som holdt i den sydgående vejbane i venstresvingsbanen i krydset med Jernbaneplads. Patruljevognen vendte om og standsede tre af bilerne. Hurtigt kom to andre politipatruljer og to hundepatruljer også til stedet.

I bilerne sad flere unge mennesker, og politiet besluttede sig for at visitere de unge og ransage deres biler. Under visitationen blev der fundet knive og macheter i græsrabatten ved siden af bilerne. Effekterne blev pakket i bevisholdere og -poser og taget med til nærmere undersøgelse.

Alle de unge blev registreret af politiet. Blandt de unge i bilerne var der en, som bar kasket med bogstaverne “GHG”, hvilket kunne tyde på, at han var fra Gadehavegaard-gruppen i Høje-Taastrup.

Politiets arbejde på stedet tiltrak en del nysgerrige mennesker. Blandt dem var gruppe på mere end tyve personer, som provokerede politiet med tilråb. Det førte til, at politiet til sidst måtte bruge en hund, for at få dem til at gå længere væk.

Gruppen der havde provokeret politiet blev senere på aftenen set sammen med de unge fra bilerne – i alt omkring 30 personer – i Ahlgade og Nygade.

Leave a Reply