Se billeder og video: Ishockey turnering på IsRosen

Foto: Ole Brockdorff


Søndag var der finale i ishockey turneringen på IsRosen i Holbæk.

På grund af varmen var starttidspunktet rykket til kl. 10 formiddag og derfor lykkedes det også, at få spillet de fleste kampe, inden temperaturen fik sneget sig så højt op, at banen begyndte at smelte. Da finalekampen blev spillet var temperaturen omkring 11 grader.

I alt fem hold deltog og den ældste spiller var 61 år.

Turneringen har stået på i flere år og der er en vandrerpokal til det vindende hold. I år kom pokalen “hjem”, da det var IsRosen der vandt turneringen. Ole Brockdorff var inviteret til at overrække præmierne i sin egenskab af at være det ældste og længst siddende medlem af kommunalbestyrelsen. Udover at overrække præmierne, så har Ole Brockdorff også fotograferet og videofilmet så Holbaekonline.dks læsere kan få lidt af oplevelsen fra dagen.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 25. februar 2019 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply